Webteksten

Hoe interessant is jouw website/webshop?

Zien en gezien worden, vinden en gevonden worden

Op het wereldwijde web heb je websites en webshops in alle soorten en maten. Belangrijk is dat je website zich onderscheid. Hoe doe je dat? Behalve een mooi design en overzichtelijke internetpagina, is de inhoud ook heel erg belangrijk..

Zoek je wel eens op Google naar een product of naar informatie? Tientallen zoekresultaten worden door Google in rangorde geplaatst. De internetpagina waar de bezoekers het langst blijven rondkijken en waar de meeste zoekwoorden op aansluiten, wordt hoger geplaatst in de ranglijst van zoekresultaten.

De ene website is informatief, een andere webshop is commercieel en wervend. Wij kunnen er voor zorgen dat jouw pagina de juiste insteek heeft. Zo blijven bezoekers op jouw pagina en plaatst Google jou boven andere websites tussen de zoekresultaten. Wij bieden verschillende diensten aan, zoals:

- Schrijven van webteksten
- Redigeren van webteksten
- Periodieke nieuws update
- Periodieke website / webshop tekst update
- Periodieke blog

 

Wil jij ook de inhoud van je website slim inzetten om je lezers te interesseren en meer bezoekers te genereren? Neem dan contact op, wij kijken samen met jou naar je wensen en de mogelijkheden.