Maak je eigen website

Of laat ons hem maken voor je!

We werken met een makkelijk systeem om je eigen website te maken, waarbij je uit een zeer uitgebreid aantal al gemaakte blokken kunt kiezen om je website samen te stellen. Vervolgens is alles ook weer naar eigen wensen in te stellen. Hierin kun je zover gaan als je zelf wilt.

Of, nog makkelijker, je laat ons je website maken. We hebben een uitgebreid gesprek over je wensen/eisen en komen met een eerste opzet. Hier kunnen we dan samen aan schaven tot het eindresultaat naar wens is.

In beide gevallen heb je altijd toegang tot de achterkant van je eigen website om naar wens zaken aan te passen via het makkelijke CMS-systeem (Content Management Systeem).

Mochten de wensen zodanig uitgebreid zijn dat je Bol2.com wilt worden, dan kan dat ook uiteraard! Daarvoor hebben we eerst een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.

Prijslijst voor vervaardigen van websites

Small

€ 319,- eenmalig

Wat krijg ik?

Je krijgt een moderne responsive Onepager, inclusief Hosting, SSL en Support.

Of in gewone mensen taal

Een website die op 1 scrollbare pagina past, meeschaalt met elk scherm, beschermd met een SSL certificaat en als je een vraag hebt kun je ons bellen

Maandelijks betaal je €19,50

Hiervoor houden we de site in de lucht, betalen we het SSL certificaat, doen we technische updates van de site, en staan we je te woord.

Het 2de jaar betaal je de maandelijkse kosten in 1 keer voor 1 jaar, omdat we dan de kosten voor jou extra laag kunnen houden.

Medium

€ 995,- eenmalig

Wat krijg ik?

Je krijgt een moderne responsive website van 2 tot 5 pagina's, inclusief Hosting, 5 emailadressen, SSL en Support.

Of in gewone mensen taal

Een website die op 3-10 scrollbare pagina's past (Home, over ons, contact bijv.), meeschaalt met elk scherm, beschermd met een SSL certificaat, 5 emailadressen en als je een vraag hebt kun je ons bellen

Maandelijks betaal je €27,50

Hiervoor houden we de site in de lucht, betalen we het SSL certificaat, doen we technische updates van de site, en staan we je te woord.

NIEUW: MAANDBEDRAG!

Vanaf 1 maart kun je ook per maand betalen voor het gehele bedrag. Voor deze website kom je uit op een bedrag van €110,42 voor een periode van 12 maanden. Na die 12 maanden is de site afbetaald en betaal je maandelijks enkel nog de € 27,50

Het 2de jaar betaal je de maandelijkse kosten in 1 keer voor 1 jaar, omdat we dan de kosten voor jou extra laag kunnen houden.

Large

€ 1250,- eenmalig

Wat krijg ik?

Je krijgt een moderne responsive Veelpager, inclusief Hosting, 5 emailadressen, SSL en Support.

Of in gewone mensen taal

Een website/webshop met veel scrollbare pagina's, met uitgebreid menu, meeschaalt met elk scherm, beschermd met een SSL certificaat, 5 emailadressen en als je een vraag hebt kun je ons bellen.

Maandelijks betaal je €35,00

Hiervoor houden we de site in de lucht, betalen we het SSL certificaat en de software licenties, doen we technische updates van de site, maken backups en staan we je te woord.

NIEUW: MAANDBEDRAG!

Vanaf 1 maart kun je ook per maand betalen voor het gehele bedrag. Voor deze website kom je uit op een bedrag van €139,17 voor een periode van 12 maanden. Na die 12 maanden is de site afbetaald en betaal je maandelijks enkel nog de € 35,-

Het 2de jaar betaal je de maandelijkse kosten in 1 keer voor 1 jaar, omdat we dan de kosten voor jou extra laag kunnen houden.

Website-in-1-dag

 "Te druk voor Marketing?"
 
Dat snappen we, de schoorsteen moet roken, dus je geeft je aandacht aan wat

 de rekening betaalt. Om deze reden hebben wij “website-in-1-dag” ontwikkeld:

  • We plannen telefonisch een intake-datum
  • Op de afgesproken dag komen wij vroeg in de ochtend langs
  • Wij nemen de design opties met je door
  • Maken de pagina’s op
  • Verzamelen de content
  • Nemen het resultaat gedurende de dag met jouw team door
  • Sluiten de dag af met een site die zo goed als af is
  • Binnen een week staat jouw nieuwe site live

     Meer weten? Neem nu contact op!

 Doordat wij die dag volledig voor jou en met jou kunnen werken, zijn de kosten
 hetzelfde.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen of een opmerking? Of heb je interesse in een afspraak? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail, of maak direct een afspraak!

+31 (0) 85 - 400 0048
support@wemakecontent.nl

Neem contact op

Wij hebben onderstaande websites reeds mogen vervaardigen

Geen programmeurs meer nodig

WeMakeWebsites websites design en bouw je zelf met 100% keuzevrijheid. Kies uit meer dan 800 Google Fonts, alle beschikbare kleuren en een legio instellingen. Met WeMakeWebsites beschik je over kant-en-klare blokken welke je met een enorme bibliotheek aan designmogelijkheden op maat kunt maken voor jouw klanten. Geen programmeur meer nodig.

Uitgebreide support

Met WeMakeWebsites beschik je naast een fantastisch platform over uitgebreide support. Samen sta je nooit alleen is ons motto. We bieden je naast uitgebreide support per e-mail ook telefonische ondersteuning. 

Aanmelden

Altijd up-to-date!

WeMakeWebsites verzorgt alle updates zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over techniek. Nu niet, in de toekomst niet, nooit niet. De websites van jouw klanten zijn technisch altijd up-to-date. En mocht er ooit een bug ontstaan dan verhelpen wij deze kosteloos voor je, waarschijnlijk voordat je deze zelf hebt gevonden.

Aanmelden

Zoekmachine-proof

Met WeMakeWebsites heb je alle tools tot je beschikking om jouw website zoekmachine-proof te maken. Van meta-informatie H1-6 tot robots TXT en sitemap XML, WeMakeWebsites heeft het allemaal. Daar komt nog eens bij dat WeMakeWebsites websites onwijs snel zijn, wat niet alleen de vindbaarheid bij zoekmachines vergroot, maar je bezoekers ook nog eens fijn vinden!

Aanmelden
Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

We Make Content B.V.
Loofaert 59
5258SN Berlicum
Nederland

+31-(0)85- 40 00 048
Bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur

support@wemakecontent.nl
www.wemakecontent.nl