WeMakecontent is partner van UwRegioSupport en onderschrijft het volgende manifest:

Manifest UwRegioSupport: Eerlijke en lokale MKB ondersteuning

De groten worden groter en de kleinen blijven klein. De verhoudingen in rijkdom op privégebied maar ook tussen ondernemingen worden steeds groter. Er is behoefte aan MKB ondersteuning. Grote ondernemingen kunnen zich veroorloven om specialisten in te zetten op elk denkbaar gebied, terwijl kleine ondernemers vaak op zichzelf zijn aangewezen en hun directe netwerk. Daarnaast kunnen corporaties inkoopkortingen verkrijgen op niveaus die niet denkbaar zijn voor MKB’ers. En dat terwijl het MKB goed is voor 99,9% van het aantal bedrijven, 60% van de toegevoegde waarde en 70% van de werkgelegenheid.  Waar is de MKB ondersteuning?

Wat zou helpen?
De MKB’er op zichzelf kan niet alles, dat is logisch. Maar waar kan de MKB’er profiteren van collectieve inkoopprijzen en services? De oplossing is een partij die zich richt op datgene waarvoor de gemiddelde ondernemer geen tijd of kennis heeft. Deze partij is efficiënt, eerlijk, lokaal, duurzaam, deelt, verbindt en maakt de ondernemer beter. Beter in marketing, inkoop, verduurzaming en op ICT-gebied. Maar vooral beter, omdat de ondernemer zich kan blijven concentreren op waar de boterham mee verdiend wordt.

UwRegioSupport ontleent haar bestaansrecht aan MKB ondersteuning: het leveren, adviseren en/of bemiddelen van diensten die juist niet het kerngebied zijn van de MKB-ondernemer. UwRegioSupport ontlast de ondernemer bij allerlei randzaken, zodat die zich kan richten op de kern van zijn bestaan als ondernemer.

UwRegioSupport MKB ondersteuning: Eerlijk, Lokaal, Duurzaam, Delen, Verbindend, voor en door MKB.
UwRegioSupport verzamelt de beste oplossingen uit de markt, liefst aangeboden door mede MKB’ers en adviseert, verkoopt en implementeert deze op een eerlijke wijze. Deze diensten leveren wij op basis van een eerlijke prijs tegen zo laag mogelijke (vaste) kosten. De diensten worden door het UwRegioSupport -team zelf geleverd, dan wel onttrokken bij partners met soortgelijke zakelijke visie. Partners van UwRegioSupport onderschrijven dit manifest en kijken op eenzelfde wijze naar zakendoen.

Naast het ondersteunen van de MKB’er helpt UwRegioSupport ook met het verbinden van MKB’ers met elkaar door ondernemers bij elkaar te brengen via efficiënte bijeenkomsten. Regionaal kennisdelen en kennismaken op een laagdrempelige wijze, om zo het lokale netwerk te versterken.  

Wij begrijpen de ondernemer
Per regio zijn de UwRegioSupport -agenten actief om ondernemers te helpen met kennisdelen, verbinden en ondersteunen, ieder met hun eigen netwerk. UwRegioSupport biedt de beste methodieken, producten en services in ruil voor regionaal netwerk en enthousiasme. Onze UwRegioSupport -teamleden zijn zelf ook ondernemer of ondernemer geweest. Dit is belangrijk omdat ondernemers nu eenmaal beter mede-ondernemers begrijpen en daarmee ook beter kunnen adviseren en verbinden.

Neem daarom contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van MKB ondersteuning.

UwRegioSupport: Eerlijk, Lokaal, Duurzaam, Delen, Verbindend, voor en door MKB.

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

We Make Content B.V.
Loofaert 59
5258SN Berlicum
Nederland

+31-(0)85- 40 00 048
Bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur

support@wemakecontent.nl
www.wemakecontent.nl