WeMakeContent

We maken volop gebruik van het fenomeen "Het Nieuwe Werken".

Op basis van ervaringen bij kleine en grote ondernemingen, opleidingen, continue interesse, opdrachten en nieuwe eigen ondernemingen kwamen we erachter dat we heel veel stappen moesten nemen om alle informatie te verzamelen om een website of webshop te maken of te vullen, met allerlei omwegen, veel tijd en kosten. Dat moest anders  kunnen.

We werken heel flexibel, we hebben geen traditioneel kantoor (nodig), want alles gebeurt in de Cloud en zo blijven we ook optimaal flexibel. Vandaar dat ons adres geen bezoekadres is, maar een postadres (voor die enkele enveloppe...). Zo kunnen we onze schil van diverse experts ook makkelijk blijven uitbreiden, zonder plaats gebrek.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Heb je vragen of een opmerking? Of heb je interesse in een afspraak? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail, of maak direct een afspraak!

+31 (0) 85 - 400 0048
support@wemakecontent.nl

Maak een afspraak

Het team

Onze harde kern bestaat momenteel uit 4 personen, naast een flexibele schil van diverse experts in de vakgebieden die horen bij de diverse diensten die we aanbieden: SEO, SEA, Design, Usability, Loyalty, Payment, Illustratie, PIM. Wij houden de regie in deze vaste samenwerkingen.

Bob Boekema

Commerciële ontwikkeling van verschillende ondernemingen in mede-eigendom, variërend van marketing, verkoopprocessen, key account management, partnerbeheer en het creëren van bedrijfsmodellen.

Meer lezen

Eric van Kessel

25 jaar ervaring in accounting, bedrijfsovernames en fusies, investeringen, communicatiecampagnes cross-channel en sterk betrokken in de sportwereld.

Meer lezen

Marieke van Haastrecht

Communicatie, efficiëntie en structuur zijn belangrijk voor mij. Met mijn can-do-houding beheers ik snel nieuwe taken, wat resulteert in vertrouwen en onafhankelijkheid. Ik weet hoe ik mijn prioriteiten moet stellen en kan mijn aanpak altijd rechtvaardigen.

Meer lezen

We werken ook op locatie...

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

We Make Content B.V.
Loofaert 59
5258SN Berlicum
Nederland

+31-(0)85- 40 00 048
Bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur

support@wemakecontent.nl
www.wemakecontent.nl