Hulp bij jouw marketing

Als MKB-er ben je druk met je dagelijkse werk, dat bestaat vaak vooral uit datgene wat jouw bedrijf biedt en waar je jouw geld mee verdiend. Als ondernemer ligt je focus op jouw krachten. Dat geeft energie en vrijheid. Marketing en online klantcontact is dan vaak iets wat blijft liggen. Denk aan een update van je website, sterke teksten of een nieuwsbrief aan je klanten.

WeMakeContent is in het leven geroepen, omdat we er tegen aan liepen dat we voor de diverse onderdelen van een website of webshop bij tig verschillende bedrijven moesten aankloppen. Dat moest eenvoudiger kunnen.

WeMakeContent helpt jou met je marketing. Niks moet en alles kan. Wij nemen datgene over waar jij niet aan toe komt. Nieuwe website? Regelmatige nieuwsbrieven? Zeg het maar. Wij zijn jouw vaste contact en helpen je met jouw doelen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Zullen we kennismaken? Heb je een vraag, of interesse? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail, of maak direct een afspraak via de knop!

  +31 (0) 85 - 400 0048

  support@wemakecontent.nl

Enkele cijfers m.b.t. We Make Content

45
Webshop ervaring

Marieke 8 jaar

Rob 20 jaar

Bob 17 jaar

47
Marketing & Sales

Marieke 7 jaar

Rob 20 jaar

Bob 20 jaar

234
Aantal websites

Totaal +200

Met Wemakecontent 34

93
Aantal webshops

Totaal +75

Met Wemakecontent 18

Blogs en Nieuwsberichten

Google Analytics, voor iedereen die van statistieken en inzichten houdt.

8 Augustus 2019

Google Analytics: onmisbaar voor de ondernemer die van statistieken en inzichten houdt. En wees nu eens eerlijk: wie houdt daar nu niet van? Ben jij stiekem niet benieuwd hoeveel bezoekers er exact op jouw website komen? Hoe lang ze daar blijven, waar ze vandaan komen enz.? Daarom hebben wij in deze blog beschreven: Wat is Google Analytics? Wat zijn de voordelen? Hoe kan je Google Analytics gebruiken?

Heb jij al een marketingstrategie? Nee? Dan sla je een stap over!

1 juli 2019

Heb jij al een marketingstrategie? Nee? Dan sla je een stap over! Waarom doen we aan marketing? Nou, het doel van de meeste bedrijven is om zoveel mogelijk mensen of klanten te bereiken en de naamsbekendheid te vergroten. Je adverteert, doet aan social media, stuurt nieuwsbrieven enz. Maar sla je dan niet een stap over?

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

We Make Content B.V.
Loofaert 59
5258SN Berlicum
Nederland

+31-(0)85- 40 00 048
support@wemakecontent.nl
www.wemakecontent.nl